banner
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
+908 08851083
Sepetim 0 Giriş Yap
veya üye ol

Harita Mühendisine Ne Hediye Alınır

Harita Mühendisine Hediye

Haritacılıkta kullanılan ölçüm cihazları, doğru ölçümler elde etmek için hayati öneme sahip araçlardır. Bu araçlar sadece haritacılık mesleğinde çalışanlar için değil, aynı zamanda bu mesleğe ilgi duyan herkes için de ilgi çekici ürünlerdir.

Siz de haritacılık alanında çalışan birine ya da bu mesleği seven birine mesleki bir hediye vermek isterseniz, ölçüm cihazlarımızın minyatür halleri harika bir seçenek olabilir. Ürünlerimiz arasında lazer mesafe ölçerler, teodolitler, GPS cihazları, pusulalar, altimetreler, barometreler, teraziler ve su terazileri gibi farklı tiplerde ölçüm cihazlarının minyatür halleri yer almaktadır.


Harita Mühendisine Ne Hediye Alınır?

Totalstaion Anahatlarık  : 

Masa Üstü Mesleki içerikli Setler :


Haritacılara Özel Mesleki Hediyeler 


Minyatür ölçüm cihazlarımız, özgün tasarımları ve yüksek kaliteleriyle dikkat çeker. Bu ürünler, masanızda veya vitrinlerinizde harika bir dekorasyon parçası olarak kullanılabilir. Ayrıca, haritacılıkla ilgilenen arkadaşlarınıza, ailenize veya meslektaşlarınıza hediye olarak verebilirsiniz.

Ürünlerimiz, yüksek kalite malzemelerden üretilmiştir ve gerçek ölçüm cihazlarına benzer şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede, minyatür ölçüm cihazlarımız gerçek ölçüm cihazlarına olan ilgiyi artırır ve haritacılık mesleğinin önemini hatırlatır.

Ayrıca, minyatür ölçüm cihazlarımız, el yapımı ve özel tasarlanmış kutularla birlikte sunulur. Bu da hediyenizin daha özel ve özgün olmasını sağlar.

Haritacılık mesleğiyle ilgilenenler için minyatür ölçüm cihazları, özel bir hediye seçeneği olarak öne çıkar. Siz de sevdiklerinize haritacılıkla ilgili özel bir hediye vermek isterseniz, sitemizdeki ürünlerimize göz atabilirsiniz. Ürünlerimiz arasında, sevdiklerinize özel olarak seçebileceğiniz farklı ölçüm cihazlarının minyatür halleri yer almaktadır.

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yapmak ister misin ?

Yorum Yaz

Eposta adresiniz gizlilik nedeniyle görünmeyecektir. * Argo , küfür veya hukuka aykırı yorumlar onaylanmayacaktır. Bu tarz yorum yapanlar hakkında yasal süreç başlatılacaktır.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ ?
ÜCRETSİZ KARGO

500.00 TL ve üzeri tüm
siparişlerinize ücretsiz kargo.

İADE & DEĞİŞİM

15 gün içerisinde iade ve değişim imkanı.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

SSL Sertifikası ve 3D ödeme ile güvenilir alışveriş.

MÜŞTERİ DESTEĞİ

Whatsapp ve telefon desteği ile yardım alabilirsiniz.

Merhaba  Haritaciyim.com Sayfamıza Hoşgeldiniz.