banner
MÜŞTERİ HİZMETLERİ
+908 08851083
Sepetim 0 Giriş Yap
veya üye ol

Haritacılara Hediye Ne Alınır?

Haritacılara Ne Hediye Alınır?

    Merhaba arkadaşlar web sitemiz haritacılık ve  haritacılıkla ilgili alanlarda görev yapan  harita mühendisleri , harita teknikerleri, topograflar Kısacası haritacılıkla  ilgilenen kişi ve kişilere hitap etmek için özel günlerinde özel hediyelerle özel bir yer kaplaması açısından mesleğimiz haritacılıkta  Kullanmış olduğumuz araç gereçlerin minyatür hallerini sizlere sunmaktayız. Bu minyatür ürünler Total Station , gps,haritacı, jalon gibi  ürünleri üç boyutlu hallerini sizlerde  masaüstü Hediyeniz olarak , anahtarlık olarak, raflarınızda renkli şekilde saklayabileceğiniz bir şekilde sizlere Mesleğiniz ile alakalı eşsiz hediyeler sunuyoruz. 

► Haritacılar için Doğum günü hediyeleri 

► Haritacılar için Yılbaşı Hediyeleri

► Haritacılar için Kişiye Özel Hediyeler 

► Haritacılar için Mesleki Hediyeler   gibi bir çok amaçla kullanabileceğiniz  muadili olmayan Haritacı meslek gruplarına ait bu hediyeleri sizde Eşinize, Sevgilinize , Arkadaşınıza ,Babanıza Hediye Etmek için Ürünlerden sipariş verebilirsiniz.

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yapmak ister misin ?

Yorum Yaz

Eposta adresiniz gizlilik nedeniyle görünmeyecektir. * Argo , küfür veya hukuka aykırı yorumlar onaylanmayacaktır. Bu tarz yorum yapanlar hakkında yasal süreç başlatılacaktır.

NEDEN BİZİ TERCİH ETMELİSİNİZ ?
ÜCRETSİZ KARGO

500.00 TL ve üzeri tüm
siparişlerinize ücretsiz kargo.

İADE & DEĞİŞİM

15 gün içerisinde iade ve değişim imkanı.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ

SSL Sertifikası ve 3D ödeme ile güvenilir alışveriş.

MÜŞTERİ DESTEĞİ

Whatsapp ve telefon desteği ile yardım alabilirsiniz.

Merhaba  Haritaciyim.com Sayfamıza Hoşgeldiniz.